,

Vanhemmuuspakkaus

45,80 

+ huikeat bonukset kaupan päälle!

Vanhemmuuspakkaus on loistava hankinta perheisiin, joissa on syntymässä tai syntynyt vauva. Pakkaus sisältää vanhemmuutta ja tunnetaitoja vahvistavan kirjan vanhemmalle sekä vauvan ensimmäisen tunnetaitokirjan!

Sisältää seuraavat tuotteet: Hyvän vanhemman salaisuus ja Miu ja tunteikas päivä

Tuoreen vanhemman aloituspaketti tunnetaitojen maailmaan

Vanhemmuuspakkaus on antaa loistavat eväät vanhemmaksi tulleelle. Se sisältää Hyvän vanhemman salaisuus -kirjan sekä Miu ja tunteikas päivä -pahvikirjan, joiden avulla pääsee hienoon alkuun tunnekeskeisessä vanhemmuudessa.

Täydellinen hankinta vauvaperheeseen!

Vanhemmuusopas arjen tunnepulmiin

Hyvän vanhemman salaisuus on vanhemmuusopas, joka sopii kaikille niille kasvattajille, jotka kokevat vanhemmuuden monet paineet haastavaksi, epäilevät joskus tai vähän useammin omaa kykyään olla hyvä vanhempi tai haluavat oppia paremmin ymmärtämään lapsen mieltä ja käyttäytymistä.

Vanhemmuus on varmasti yksi elämämme monimutkaisimmista rooleista. Vanhemman mieli täyttyy herkästi todellisista ja kuvitteellisista odotuksista ja vaatimuksista. Keskustelu hyvästä vanhemmuudesta typistyy nopeasti vertailuun erilaisista teoista ja valinnoista.

Isä ja poika halaavat

Vanhemmuudessa on kuitenkin pohjimmiltaan kyse ihmissuhteesta. Se on kasvamista yhdessä lapsen kanssa. Kun onnistut vaimentamaan sisäiset ja ulkoiset paineet, pystyt keskittymään olennaisimpaan: lapseesi.

Tämä kirja herättelee pohtimaan, mikä oikeastaan on hyvän vanhemman salaisuus. Kirja esittelee viisi lapsen käytöstä ohjailevaa tarvetta sekä konkreettisia keinoja ymmärtää lapsen käytöstä pintaa syvemmältä lapsen ja vanhemman välistä erityistä suhdetta vaalien. Kirja on käytännönläheinen opas arjen tunnepulmiin sekä empaattinen halaus vanhemmuuden ristipaineissa kamppailevalle.

Kirjan teemoja mm.
  • Anna lapsen johdattaa vanhemmuuttasi
  • Vanhemmuus on enemmän kuin yksittäisten hetkien summa
  • Tilannekohtaiset tekijät käyttäytymisen taustalla
  • Tunnetaitoja opitaan vuorovaikutuksessa
  • Kohtaamattomat tarpeet uuvuttavat vanhempaa
  • Lapsen tarvevaje aiheuttaa haastavaa käyttäytymistä

Hyvä vanhemmuus vaatii lapsenlukutaitoa. Lapsen toimintaa, ajatuksenjuoksua ja aikomuksia saattaa välillä olla ihan mahdotonta tulkita, mutta hyvä vanhempi on kiinnostunut lapsensa mielestä sekä halukas ymmärtämään alati muuttuvaa lastaan ja tukemaan hänen kasvuaan omaksi ainutlaatuiseksi itsekseen.

Käyttäytymistämme ohjaavat tunteet, jotka ovat heränneet jostakin tarpeesta, ja siksi tunteet ja tarpeet ovat tässä kirjassa suuressa roolissa. Lähdemme syväluotaavalle matkalle lapsen tunnekokemusten ja inhimillisten tarpeiden ymmärtämiseen, jotta sinulla olisi välineitä tarjota lapselle sellaista vanhemmuutta kuin hän kussakin hetkessä tarvitsee. Tämä saattaa alkuun kuulostaa työläältä mutta on lopulta melko yksinkertaista ja ehdottomasti palkitsevaa.

Miu ja tunteikas päivä

Miu ja tunteikas päivä opettaa lapselle tunteiden tunnistamista, nimeämistä, kehotietoisuutta ja erilaisten tunnereaktioiden ymmärtämistä. Tunteiden tunnistaminen ja nimeäminen ovat keskeisiä harjoiteltavia taitoja alle 3-vuotiaan tunnekasvatuksessa. Kun aikuinen nimeää lapsen tunnekokemuksia, vauva ja pikkutaapero alkaa tunnistaa näitä tunteita itsessään. Puhumaan opetellessaan hän oppii myös nimeämään omia tunteitaan, mistä on suuri apu itsetuntemuksen lisäksi myös kommunikaatiolle ja lapsen ja aikuisen väliselle myönteiselle vuorovaikutukselle. Miu ja tunteikas päivä on oivallinen ensiteos tunteisiin tutustuvalle pikkuiselle. Miu-tuotteissa päähenkilönä on pieni liikerinpentu Miu, joka seikkailee Fanni-kirjoista tutussa Vinhavaaran maailmassa.

Tunnekasvatuksen voi aloittaa jo vauvan kanssa esimerkiksi tunteita nimeämällä.
Harjoiteltava tunnetaito
  • Tunteiden tunnistaminen
  • Tunteiden nimeäminen
  • Kehotietoisuus
  • Erilaisten tunnereaktioiden ymmärtäminen

Arkipäivän tunnetaitoja askel askeleelta

Loimme Fanni-tunnetaitosarjan, sillä halusimme tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa! Moni lapsi ei mielellään asetu opetettavaksi, eikä aikuinen välttämättä tiedä, miten ottaa tunnetaidot puheeksi tai millaisilla sanoilla opastaa tunteiden kanssa toimimisessa. Fanni- sarjan kirjat on suunniteltu siten, että jo tarinan kuulemalla lapsi oppii käytännönläheisiä tunnetaitoja sekä tunteisiin liittyviä käsitteitä ja hänen ymmärryksensä tunteisiin liittyvistä ilmiöistä syvenee. Tunnetaitojen oppiminen voi olla yhteinen prosessi, jossa oppivat sekä lapsi että aikuinen! Jokainen Fanni-sarjan kirja toimii itsenäisesti ja opettaa lapselle jonkin konkreettisen tunnetaidon, jonka hän voi ottaa heti arjessaan käyttöön.

Tekijät

Kirjailijat Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! He ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa. Miu ja tunteikas päivä -kirjan suloisesta kuvituksesta vastaa lastenkirjojen kuvittaja ja graafinen suunnittelija Larissa Saloranta. Hyvän vanhemman salaisuus -kirjan nerokkaat sarjakuvat ovat Jenni Kuhalaisen käsialaa.

Tilaa vanhemmuuspakkaus sarjan omasta verkkokaupasta – saat kaupan päälle upeat bonukset

Loimme bonusmateriaalin, jotta saisit enemmän irti Fanni Emotions -tuotteistasi. Bonusmateriaali toimitetaan välittömästi oston jälkeen sähköpostiisi. Näitä videoita ei saa mistään muualta!

Osta täysin riskittä: saat ilmaisen postituksen ja 14 päivän palautusoikeuden!

Bonusvideo, jolla kerrotaan, miten toimia lapsen tunnekuohun aikana.

→ BONUS 1

Kun ostat Vanhemmuuspakkauksen, saat kaupan päälle Näin toimit lapsen tunnekuohun aikana -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen esittelevät konkreettiset toimintaohjeet lapsen tunnekuohujen varalle. Webinaarin katsomisen jälkeen tiedät, miten toimia ja tukea lasta tunnekuohun aikana.

Bonusvideo, jolla kerrotaan, miten käytät tunnekuvia arjessa.

→ BONUS 2

Kun ostat Vanhemmuuspakkauksen, saat kaupan päälle Näin käytät tunnekuvia arjessa -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen opastavat tunnekuvien käyttämisen saloihin. Tunnekuvien käyttö tukee tunnetaitojen harjoittelua ja keskusteluyhtettä lapsen kanssa. Tunnekuvat ovat psykologien ykkösväline työssään monikäyttöisyytensä vuoksi! Webinaari esittelee erilaisia tapoja luoda ja käyttää tunnekuvia kotona tai lapsiryhmässä.

Jäikö kysyttävää?

Katso usein kysytyt kysymykset tai kysy meiltä!  

Mitä tunnetaidot ovat?

Tunnekasvatus – Mistä aloittaa?

Vanhemman tunnetaidot

 

Tekijät

Julia Pöyhönen & Heidi Livingston, kuvittanut Larissa Saloranta (Miu ja tunteikas päivä) ja Jenni Kuhalainen (Hyvän vanhemman salaisuus)

Kustantaja

Kumma (Miu ja tunteikas päivä) ja Tuuma (Hyvän vanhemman salaisuus)

Hyvän vanhemman salaisuus

1. painos, 2023
ISBN 978-952-370-366-7
Sidottu, 239 sivua

Miu ja tunteikas päivä

1. painos, 2023
ISBN 978-952-370-360-5
Pahvikirja, 16 sivua

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vanhemmuuspakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Ostoskori
Scroll to Top