Miu-sarja

Miu-sarja on psykologien luoma tuoteperhe 0—3-vuotiaiden tunnekasvatukseen. Kaikki tuotteet sopivat käytettäväksi kotona tai lapsiryhmässä.

Supersuosittu Fanni-sarja täydentyi pahvikirjoilla!

Tunnekasvatuksen voi aloittaa jo vauvan ja taaperon kanssa. Alle 3-vuotiaiden tunnekasvatus on muun muassa kanssasäätelyä sekä tunteiden tunnistamisen ja nimeämisen harjoittelemista.

Miu ja tunteikas päivä

Miu-liikerinpennun päivään kuuluu jos jonkinmoista tunnetta. Aurinko herättää iloisen Miun, epäonninen ulkoleikki aiheuttaa harmitusta ja iltapusut vanhemmilta saavat aikaan rakkauden tunteen. Mitä kaikkea päivän aikana voikaan tuntea!

Miu ja tunteikas päivä on herttainen tunnetaitokirja 0—3-vuotiaille. Kirjassa opetellaan tunteiden tunnistamista ja erilaisten tunnereaktioiden ymmärtämistä.

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, jotka ovat saaneet tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon vuonna 2022.

Kirjan suloisesta kuvituksesta vastaa lastenkirjojen kuvittaja ja graafinen suunnittelija Larissa Saloranta.

Tilaa Miu-tuotteita Fanni-sarjan omasta verkkokaupasta – saat kaupan päälle upeat bonukset

Loimme bonusmateriaalin, jotta saisit enemmän irti Fanni Emotions -tuotteistasi. Bonusmateriaali toimitetaan välittömästi oston jälkeen sähköpostiisi. Näitä videoita ei saa mistään muualta!

→ BONUS 1

Kun ostat tämän tuotteen, saat kaupan päälle Näin toimit lapsen tunnekuohun aikana -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen esittelevät konkreettiset toimintaohjeet lapsen tunnekuohujen varalle. Webinaarin katsomisen jälkeen tiedät, miten toimia ja tukea lasta tunnekuohun aikana.

→ BONUS 2

Kun ostat tämän tuotteen, saat kaupan päälle Näin käytät tunnekuvia arjessa -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen opastavat tunnekuvien käyttämisen saloihin. Tunnekuvien käyttö tukee tunnetaitojen harjoittelua ja keskusteluyhtettä lapsen kanssa. Tunnekuvat ovat psykologien ykkösväline työssään monikäyttöisyytensä vuoksi! Webinaari esittelee erilaisia tapoja luoda ja käyttää tunnekuvia kotona tai lapsiryhmässä.

Miu on psykologien kehittämä lastensarja tunnetaitojen tueksi

Miu-kirjojen kirjoittajat Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat luoneet suositun Fanni-tunnetaitosarjan, joka on saanut Lastenkirjainstituutin myöntämän Punni-kirjallisuuspalkinnon kunniamaininnan. Lisäksi Fanni-sarjan kirjat ovat olleet Suomen kustannusyhdistyksen kokoaman kahdenkymmenen ostetuimman lastenkirjan bestseller-listoilla useana vuonna peräkkäin, ja sarjan tekijät ovat saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon.

Miu-sarja

Ostoskori
Scroll to Top