,

Hyvän vanhemman salaisuus

(2 tuotearviota)

29,90 

+ huikeat bonukset kaupan päälle!

Käytännönläheinen vanhemmuusopas supersuositun Fanni-sarjan kirjoittajilta.

Jos luet yhden kirjan vanhemmuudesta, lue tämä!

On lukemattomia tapoja olla hyvä vanhempi. Tämä kirja auttaa sinua löytämään oman tapasi.

Kirja sopii kaikenikäisten lasten vanhemmille ja muille kasvattajan roolissa toimiville.

Tuotetunnus (SKU): hyvanvanhemman Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Vanhemmuusopas arjen tunnepulmiin

Hyvän vanhemman salaisuus on vanhemmuusopas, joka sopii kaikille niille kasvattajille, jotka kokevat vanhemmuuden monet paineet haastavaksi, epäilevät joskus tai vähän useammin omaa kykyään olla hyvä vanhempi tai haluavat oppia paremmin ymmärtämään lapsen mieltä ja käyttäytymistä.

Vanhemmuus on varmasti yksi elämämme monimutkaisimmista rooleista. Vanhemman mieli täyttyy herkästi todellisista ja kuvitteellisista odotuksista ja vaatimuksista. Keskustelu hyvästä vanhemmuudesta typistyy nopeasti vertailuun erilaisista teoista ja valinnoista.

Isä ja poika halaavat

Vanhemmuudessa on kuitenkin pohjimmiltaan kyse ihmissuhteesta. Se on kasvamista yhdessä lapsen kanssa. Kun onnistut vaimentamaan sisäiset ja ulkoiset paineet, pystyt keskittymään olennaisimpaan: lapseesi.

Tämä kirja herättelee pohtimaan, mikä oikeastaan on hyvän vanhemman salaisuus. Kirja esittelee viisi lapsen käytöstä ohjailevaa tarvetta sekä konkreettisia keinoja ymmärtää lapsen käytöstä pintaa syvemmältä lapsen ja vanhemman välistä erityistä suhdetta vaalien. Kirja on käytännönläheinen opas arjen tunnepulmiin sekä empaattinen halaus vanhemmuuden ristipaineissa kamppailevalle.

Kirjan teemoja mm.
  • Anna lapsen johdattaa vanhemmuuttasi
  • Vanhemmuus on enemmän kuin yksittäisten hetkien summa
  • Tilannekohtaiset tekijät käyttäytymisen taustalla
  • Tunnetaitoja opitaan vuorovaikutuksessa
  • Kohtaamattomat tarpeet uuvuttavat vanhempaa
  • Lapsen tarvevaje aiheuttaa haastavaa käyttäytymistä

Hyvä vanhemmuus vaatii lapsenlukutaitoa. Lapsen toimintaa, ajatuksenjuoksua ja aikomuksia saattaa välillä olla ihan mahdotonta tulkita, mutta hyvä vanhempi on kiinnostunut lapsensa mielestä sekä halukas ymmärtämään alati muuttuvaa lastaan ja tukemaan hänen kasvuaan omaksi ainutlaatuiseksi itsekseen.

Käyttäytymistämme ohjaavat tunteet, jotka ovat heränneet jostakin tarpeesta, ja siksi tunteet ja tarpeet ovat tässä kirjassa suuressa roolissa. Lähdemme syväluotaavalle matkalle lapsen tunnekokemusten ja inhimillisten tarpeiden ymmärtämiseen, jotta sinulla olisi välineitä tarjota lapselle sellaista vanhemmuutta kuin hän kussakin hetkessä tarvitsee. Tämä saattaa alkuun kuulostaa työläältä mutta on lopulta melko yksinkertaista ja ehdottomasti palkitsevaa.

Tekijät

Kirjailijat Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! He ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa.

Kirjan sarjakuvamaisista kuvituksista vastaa suosittua Perheenvarsi-tiliä Instagramissa pitävä Jenni Kuhalainen. Kuvitus tuo esiin vanhemman moninaisia tunteita samaistuttavasti ja realistisesti huumoria unohtamatta.

Tilaa Hyvän vanhemman salaisuus Fanni-sarjan omasta verkkokaupasta – saat kaupan päälle upeat bonukset

Loimme bonusmateriaalin, jotta saisit enemmän irti Fanni Emotions -tuotteistasi. Bonusmateriaali toimitetaan välittömästi oston jälkeen sähköpostiisi. Näitä videoita ei saa mistään muualta!

Osta täysin riskittä: saat ilmaisen postituksen ja 14 päivän palautusoikeuden!

Bonusvideo, jossa kerrotaan, miten toimit lapsen tunnekuohun aikana

→ BONUS 1

Kun ostat Hyvän vanhemman salaisuus -kirjan, saat kaupan päälle Näin toimit lapsen tunnekuohun aikana -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen esittelevät konkreettiset toimintaohjeet lapsen tunnekuohujen varalle. Webinaarin katsomisen jälkeen tiedät, miten toimia ja tukea lasta tunnekuohun aikana.

Bonusvideo, jossa kerrotaan, miten käyttää tunnekuvia arjessa

→ BONUS 2

Kun ostat Hyvän vanhemman salaisuus -kirjan, saat kaupan päälle Näin käytät tunnekuvia arjessa -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen opastavat tunnekuvien käyttämisen saloihin. Tunnekuvien käyttö tukee tunnetaitojen harjoittelua ja keskusteluyhtettä lapsen kanssa. Tunnekuvat ovat psykologien ykkösväline työssään monikäyttöisyytensä vuoksi! Webinaari esittelee erilaisia tapoja luoda ja käyttää tunnekuvia kotona tai lapsiryhmässä. 

Jäikö sinulla kysyttävää?

Katso usein kysytyt kysymykset tai kysy meiltä!

Vanhemman voimavarat ja uupuminen

Tekijät

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston

Kustantaja

Tuuma

ISBN

978-952-370-366-7

Muut tiedot

1. painos, 2023, Sidottu, 200 sivua

2 arviota tuotteelle Hyvän vanhemman salaisuus

  1. Niina L.

    Kirja antaa lukijalleen ymmärrystä ja tietoa lapsen, mutta myös aikuisen itsensä tarpeista, tunteista ja toiminnasta. Samalla siitä välittyy myös myötätunto molempia kohtaan. Todella vaikuttava ja liikuttava lukukokemus, joka auttoi huomaamaan että sitä on jo tehnyt jotain myös oikein, vaikka haastavia tilanteita lasten kanssa välillä tuleekin. Tämänkaltaisia asioita ja asenneilmapiiriä tämä maa ja koko maailma kaipaa lisää. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka ovat lasten kanssa tekemisissä tai ihan vaan olleet itsekin joskus lapsia.

  2. Linnea

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Ostoskori
Scroll to Top