,

Fanni ja suuri tunnemöykky

(3 tuotearviota)

24,90 

+ huikeat bonukset kaupan päälle!

Fanni-norsu lähtee äitinsä kanssa kyläjuhliin innostuneena ja uteliaana. Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan. Epäonnisen pallopelin jälkeen Fannin valtaa yhtäkkiä suuri tunnemöykky, jolle hän ei keksi nimeä. Fannia hävettää, ja hän tuntee olevansa erilainen kuin muut.  Onnistuuko Fanni sulattamaan tunnemöykyn?

Tuotetunnus (SKU): suuritunnemöykky Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Fanni ja suuri tunnemöykky opettaa tunteiden tunnistamista ja nimeämistä

Fanni ja suuri tunnemöykky sopii hyvin ensikirjaksi tunnetaitoja harjoittelevalle ja Fanni-sarjaan tutustuvalle. Tarina ja siihen liittyvät tehtävät normalisoivat tunnereaktioita ja opettavat, että jokaisella tunteella on oma tehtävänsä. Jokainen tunne on tärkeä!

Harjoiteltava tunnetaito
  • Tunteiden salliminen
  • Tunteiden tunnistaminen ja nimeäminen

Tunnetaidot rakentuvat askel kerrallaan. Lapsi oppii ensimmäisenä tunnistamaan, miltä tunteet tuntuvat omassa kehossa ja näyttävät muiden olemuksessa. Sitten hän oppii, mitä tunteet ovat nimeltään ja oppii sanoittamaan omia ja muiden tunteita. Tunteiden tunnistaminen ja nimeäminen ovat tärkeitä taitoja, jotka auttavat lasta ymmärtämään omia tunnereaktioitaan sekä kertomaan niistä muille.

Fanni ja suuri tunnemöykky -kirjasta kuvitus, jossa Fanni-norsu löytää apean ystävänsä Ralf-liikerin

Arkipäivän tunnetaitoja askel askeleelta

Loimme Fanni-tunnetaitosarjan, sillä halusimme tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa! Moni lapsi ei mielellään asetu opetettavaksi, eikä aikuinen välttämättä tiedä, miten ottaa tunnetaidot puheeksi tai millaisilla sanoilla opastaa tunteiden kanssa toimimisessa. Fanni-kirjat on suunniteltu siten, että jo tarinan kuulemalla lapsi oppii käytännönläheisiä tunnetaitoja sekä tunteisiin liittyviä käsitteitä ja hänen ymmärryksensä tunteisiin liittyvistä ilmiöistä syvenee. Tunnetaitojen oppiminen voi olla yhteinen prosessi, jossa oppivat sekä lapsi että aikuinen! 

Jokainen Fanni-sarjan kirjoista toimii itsenäisesti ja opettaa lapselle jonkin konkreettisen tunnetaidon, jonka hän voi ottaa heti arjessaan käyttöön. Koko sarjaan tutustumalla lapsi saa harjoitusta tunnekäsittelypolun joka askeleelle ja oppii tunnetaitoja monipuolisesti.

Tunnetaitoja harjoitellaan tunnekäsittelypolun avulla.

Sen lisäksi, että lapsi oppii tunnetaitoja saadessaan tietoa tunteista, tunnetaitoja opitaan myös jatkuvasti vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Sen vuoksi Fanni-kirjat sisältävät tarinan ja tehtävien lisäksi myös tietoa tunnetaidoista aikuiselle.

Fanni ja suuri tunnemöykky sisältää  kuvitetun tarinan

1. Tarina

Jokainen mukaansatempaava tarina opettaa käytännönläheisen tunnetaidon, jonka voi ottaa heti käyttöön omassa arjessaan.

2. Tietoa

Vanhemmille, opettajille ja muille kasvattajille suunattuun tieto-osuuteen on koottu helposti lähestyttävää ja luotettavaa tietoa tunnetaidoista.

Fanni-kirjat sisältävät tietoa tunnetaitojen harjoittelun tueksi
Fanni-kirjat sisältävät tehtäviä

3. Tehtäviä

Tehtäväosio sisältää lapsille ja aikuisille suunnattuja tehtäviä, jotka syventävät kirjan teemaa ja vievät sitä käytäntöön. Tehtävät sopivat kahdenkesken tai lapsiryhmässä tehtäviksi.

 

 

Tekijät

Kirjailijat Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! He ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa.

Kirjan ilmeikkään kuvituksen on tehnyt taiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija Linnea Bellamine.

Tilaa Fanni ja suuri tunnemöykky sarjan omasta verkkokaupasta – saat kaupan päälle upeat bonukset

Loimme bonusmateriaalin, jotta saisit enemmän irti Fanni Emotions -tuotteistasi. Bonusmateriaali toimitetaan välittömästi oston jälkeen sähköpostiisi. Näitä videoita ei saa mistään muualta!

Osta täysin riskittä: saat ilmaisen postituksen ja 14 päivän palautusoikeuden!

Bonusvideo: Näin toimit lapsen tunnekuohun aikana ja tuet lapsen tunnetaitojen kehittymistä

→ BONUS 1

Kun ostat Fanni ja suuri tunnemöykky -kirjan, saat kaupan päälle Näin toimit lapsen tunnekuohun aikana -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen esittelevät konkreettiset toimintaohjeet lapsen tunnekuohujen varalle. Webinaarin katsomisen jälkeen tiedät, miten toimia ja tukea lasta tunnekuohun aikana.

Bonusvideo: Näin käytät tunnekuvia arjessa tunnetaitojen harjoittelussa

→ BONUS 2

Kun ostat Fanni ja suuri tunnemöykky -kirjan, saat kaupan päälle Näin käytät tunnekuvia arjessa -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen opastavat tunnekuvien käyttämisen saloihin. Tunnekuvien käyttö tukee tunnetaitojen harjoittelua ja keskusteluyhtettä lapsen kanssa. Tunnekuvat ovat psykologien ykkösväline työssään monikäyttöisyytensä vuoksi! Webinaari esittelee erilaisia tapoja luoda ja käyttää tunnekuvia kotona tai lapsiryhmässä. 

Lue tästä usein kysytyt kysymykset!

Tutustu koko Fanni-sarjaan!

Jäikö sinulla kysyttävää?

Katso usein kysytyt kysymykset tai kysy meiltä!

Paino 0,322 kg
Mitat 21,6 × 21,6 × 1,1 cm
Tekijät

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston, kuvittanut Linnea Bellamine

Kustantaja

Kumma

ISBN

978-952-370-140-3

Muut tiedot

4. painos, 2021, sidottu, 46 sivua

3 arviota tuotteelle Fanni ja suuri tunnemöykky

  1. Nimetön

    Ihana tarina ja mielikuvitusta kutkuttava kuvitus johdattelevat luontevasti aiheeseen! Lopun tieto-osuus on selkeä ja informatiivinen. Kiitos tästä kirjasta!

  2. Nimetön

    Tämä on perheemme kestosuosikki! Tunnemöykky on tullut osaksi niin lasten kuin aikuisten puhetapaa ja auttanut meitä kaikkia tunteiden säätelyssä! Ihana kuvitus ❤️

  3. Nimetön

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Ostoskori
Scroll to Top