,

Fannin tunnetaitokortit

(5 tuotearviota)

29,90 

+ huikeat bonukset kaupan päälle!

Fannin ja ystävysten kanssa tunnetaitojen harjoittelu on helppoa ja hauskaa!

Tunnetaitokortit auttavat lasta toimimaan kaikenlaisten tunteiden kanssa — oli kyse sitten hykertelevästä ilosta tai karvaasta pettymyksestä.

Opi tunnetaitoja Fannin kanssa

Fannin tunnetaitokortit opettavat tunnekäsittelyä ja ongelmanratkaisua

Kortteihin on koottu lasten elämään sopivia tunteita sekä tunnepitoisia tilanteita. Tunnekorttien kuvat ja tehtävät tutustuttavat lapset tunteisiin ja niiden tarkoitukseen. Lisäksi ne auttavat pohtimaan omia tunnekokemuksia ja opettavat konkreettisia tunnesäätelykeinoja. Pulmakorttien samaistuttavat tilanteet puolestaan auttavat lasta harjoittelemaan toisen asemaan asettumista ja ongelmanratkaisua.


Tunteikkaan kuvituksen lisäksi korttipakassa on lukuisia tunnetaitoja syventäviä tehtäviä sekä ideoita lapsen kanssa kahdestaan tai lapsiryhmässä toteutettavaksi. Monipuolisista korteista riittää puuhaa pitkäksi aikaa!

Tunnetaitokortit sisältää:

 • 18 tunnekorttia
 • 9 pulmakorttia
 • tunnelämpömittarikortti
 • ohje- ja ideakortteja

Sopii yli 3-vuotiaille kotiin ja lapsiryhmään.

Tunnetaitokortit ovat erittäin käyttökelpoinen apuväline niin lasten kanssa työskenteleville kuin kotikäyttöönkin. Fannin tunnetaitokortit sisältävät tunnekortteja, pulmakortteja, tunnelämpömittarikortin sekä ohjeita ja ideoita korttien käyttämiseen lapsiryhmässä ja kahdenkesken lapsen kanssa.

Harjoiteltava tunnetaito
 • Tunnekäsittelypolku
  • tunteen salliminen
  • tunnistaminen
  • nimeäminen
  • sääteleminen
  • ongelmanratkaisu

Vinkki! Tunnekortteja voi hyödyntää monipuolisesti myös alle 3-vuotiaiden kanssa tunnetaitojen harjoittelussa ja kommunikaation tukena.

Fannin tunnetaitokortit sisältää 18 tunnekorttia

Tunnekorttien kuvat ja tehtävät tutustuttavat lapset tunteisiin ja niiden tarkoitukseen. Lisäksi ne auttavat pohtimaan omia tunnekokemuksia ja opettavat konkreettisia tunnesäätelykeinoja. Pakassa on 18 tunnekorttia.

Fannin tunnetaitokortit sisältävät 9 pulmakorttia

Pulmakorttien samaistuttavat tilanteet puolestaan auttavat lasta harjoittelemaan toisen asemaan asettumista ja ongelmanratkaisua. Pakassa on 9 pulmakorttia.

Fannin tunnetaitokortit sisältävät tunnelämpömittarikortin

Tunnelämpömittarikortin avulla voidaan harjoitella tunteen voimakkuuden tunnistamista, tunteen säätelyä ja tunneilmaisua.

Arkipäivän tunnetaitoja askel askeleelta

Loimme Fanni-tunnetaitosarjan, sillä halusimme tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa! Moni lapsi ei mielellään asetu opetettavaksi, eikä aikuinen välttämättä tiedä, miten ottaa tunnetaidot puheeksi tai millaisilla sanoilla opastaa tunteiden kanssa toimimisessa. Fanni-kirjat on suunniteltu siten, että jo tarinan kuulemalla lapsi oppii käytännönläheisiä tunnetaitoja sekä tunteisiin liittyviä käsitteitä ja hänen ymmärryksensä tunteisiin liittyvistä ilmiöistä syvenee. Tunnetaitojen oppiminen voi olla yhteinen prosessi, jossa oppivat sekä lapsi että aikuinen!

Fanni-sarjan tuotteet harjaannuttavat tunnetaitoja askel askeleelta. Jokainen sarjan tuote toimii itsenäisenä kokonaisuutena. Koko sarjaan tutustumalla lapsi saa harjoitusta tunnekäsittelypolun joka askeleelle ja oppii tunnetaitoja monipuolisesti. Fannin tunnetaitokortit kattavat kaikki tunnekäsittelypolun vaiheet tunteiden sallimisesta ongelmanratkaisuun. Erityisen hyvin niiden avulla voi vahvistaa tunteiden tunnistamista ja nimeämistä sekä ongelmanratkaisutaitoja.

Tunnetaitoja harjoitellaan tunnekäsittelypolun avulla.

Tekijät

Kirjailijat Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! He ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa.

Korttien ilmeikkään kuvituksen on tehnyt taiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija Linnea Bellamine.

Tilaa Fannin tunnetaitokortit sarjan omasta verkkokaupasta – saat kaupan päälle upeat bonukset

Loimme bonusmateriaalin, jotta saisit enemmän irti Fanni Emotions -tuotteistasi. Bonusmateriaali toimitetaan välittömästi oston jälkeen sähköpostiisi. Näitä videoita ei saa mistään muualta!

Osta täysin riskittä: saat ilmaisen postituksen ja 14 päivän palautusoikeuden!

Bonusvideo, jolla kerrotaan, miten toimia lapsen tunnekuohun aikana

→ BONUS 1

Kun ostat Fannin tunnetaitokortit, saat kaupan päälle Näin toimit lapsen tunnekuohun aikana -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen esittelevät konkreettiset toimintaohjeet lapsen tunnekuohujen varalle. Webinaarin katsomisen jälkeen tiedät, miten toimia ja tukea lasta tunnekuohun aikana.

Fannin tunnetaitokorttien ostajalle bonusvideo, jolla kerrotaan, miten käyttää tunnekuvia arjessa

→ BONUS 2

Kun ostat Fannin tunnetaitokortit, saat kaupan päälle Näin käytät tunnekuvia arjessa -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen opastavat tunnekuvien käyttämisen saloihin. Tunnekuvien käyttö tukee tunnetaitojen harjoittelua ja keskusteluyhtettä lapsen kanssa. Tunnekuvat ovat psykologien ykkösväline työssään monikäyttöisyytensä vuoksi! Webinaari esittelee erilaisia tapoja luoda ja käyttää tunnekuvia kotona tai lapsiryhmässä. 

Jäikö sinulla kysyttävää?

Katso usein kysytyt kysymykset tai kysy meiltä!

Paino 0,316 kg
Mitat 21,5 × 15,2 × 1,5 cm
Tekijät

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston, kuvittanut Linnea Bellamine

Kustantaja

Kumma

ISBN

ISBN 978-952-451-965-6

Muut tiedot

2. painos, 2021, kortit, 31 korttia

5 arviota tuotteelle Fannin tunnetaitokortit

 1. Nimetön

  Havainnollistava kuvitus ja ihanat tehtävät! Käytän kortteja myös työssäni psykologina:) Kiitos myös koko Fanni-sarjasta, tosi asiantuntevaa ja ajantasaista tietoa tunnetaidoista ymmärrettävästi ja kansantajuisesti ilmaistuna!

 2. Nimetön

  Ihana tapa tutustua lapsen kanssa tunteiden maailmaan 🙂 Kortit ovat monikäyttöisiä ja niitä voi käyttää eri tavalla lapsen iästä riippuen!

 3. Petra

  Ihanat kortit tunnekasvatuksen tueksi ja erilaisten tilanteiden läpikäyntiin lasten kanssa! Sopivat niin koti- kuin varhaiskasvatuskäyttöön. Kauniit kuvat ja kestävä materiaali, suosittelen! Ihana idea myös lahjaksi.

 4. Petra Ahlberg

 5. Riikka L.

  Vaikuttavat todella monipuolisilta ja auttavat ainakin meitä opettelemaan tunteita lasten kanssa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Ostoskori
Scroll to Top