,

Tunnetaiturin aloituspakkaus

49,80 

+ huikeat bonukset kaupan päälle!

Ovatko tunnetaidot sinulle tai lapselle uusi asia etkä ihan tiedä, mistä aloittaa? 

Tunnetaiturin aloituspakkaus on hyvä ensihankinta tai lahja 3-8 -vuotiaalle lapselle. Sisältää kirjat Fanni ja suuri tunnemöykky sekä Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari. Kirjojen avulla harjoitellaan tunnekäsittelyn ensimmäisiä askelia: tunteiden tunnistamista, nimeämistä ja säätelyä.

Fanni auttaa tunnetaitojen opettelun alkuun!

Tunnetaiturin aloituspakkaus auttaa hyvään alkuun tunnetaitojen harjoittelussa.

Tunnetaiturin aloituspakkaus sisältää:

Fanni ja suuri tunnemöykky opettaa tunteiden tunnistamista ja nimeämistä

Fanni-norsu lähtee äitinsä kanssa kyläjuhliin innostuneena ja uteliaana. Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan. Epäonnisen pallopelin jälkeen Fannin valtaa yhtäkkiä suuri tunnemöykky, jolle hän ei keksi nimeä. Fannia hävettää, ja hän tuntee olevansa erilainen kuin muut.  Onnistuuko Fanni sulattamaan tunnemöykyn?

Fanni ja suuri tunnemöykky sopii hyvin ensikirjaksi tunnetaitoja harjoittelevalle ja Fanni-sarjaan tutustuvalle. Tarina ja siihen liittyvät tehtävät normalisoivat tunnereaktioita ja opettavat, että jokaisella tunteella on oma tehtävänsä. Jokainen tunne on tärkeä!

Harjoiteltava tunnetaito
  • Tunteiden salliminen
  • Tunteiden tunnistaminen ja nimeäminen

Tunnetaidot rakentuvat askel kerrallaan. Lapsi oppii ensimmäisenä tunnistamaan, miltä tunteet tuntuvat omassa kehossa ja näyttävät muiden olemuksessa. Sitten hän oppii, mitä tunteet ovat nimeltään ja oppii sanoittamaan omia ja muiden tunteita. Tunteiden tunnistaminen ja nimeäminen ovat tärkeitä taitoja, jotka auttavat lasta ymmärtämään omia tunnereaktioitaan sekä kertomaan niistä muille.

Fanni ja suuri tunnemöykky -kirjasta kuvitus, jossa Fanni-norsu löytää apean ystävänsä Ralf-liikerin

Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari opettaa tunnesäätelyä

Kesken eväsretken Fanni-norsu ja ystävät huomaavat puistossa nuupahtaneen kukkatarhan. Heille selviää, että nämä erikoiset kukat voi pelastaa vain puiston tunnelämpötilaa säätelemällä. Onnistuvatko ystävykset laskemaan kukkatarhan tunnelämpömittarin lukeman vihreälle alueelle?

Lapsi voi kokea päivän aikana kirjavan joukon tunteita pettymyksestä iloon ja hämmästyksestä inhoon. Taito säädellä omien tunteiden voimakkuutta auttaa lasta luomaan vahvaa itsetuntoa ja myönteisiä ihmissuhteita. Kirjan tarina ja siihen liittyvät tehtävät opettavat lapselle tunteen voimakkuuden tunnistamista, mikä luo pohjan tunnesäätelyn oppimiselle.

Harjoiteltava tunnetaito
  • Tunnelämpömittarin käyttäminen
  • Tunteiden voimakkuuden tunnistaminen ja tunnesäätely

Tunnelämpömittari on uskomattoman tehokas väline opettaa lapselle, mistä tunnesäätelyssä on kyse. Lapset sisäistävät sen avulla ällistyttävän pian, miten tunteet vaihtelevat voimakkuudeltaan ja missä kohtaa mittaria kannattaa ottaa tunnesäätelykeinot käyttöönsä! Tunnelämpömittari auttaa lasta ilmaisemaan omaa tunnekokemusta, ymmärtämään muiden tunneilmaisua ja säätelemään tunteitaan. 

Tulosta väritettävä tunnelämpömittari!

Kirjassa Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari Fanni ystävineen auttaa pelastamaan kolibrin kukkatarhan.

Fanni-kirjapaketti sisältää kaikki kuusi Fanni-kirjaa

 

Arkipäivän tunnetaitoja askel askeleelta

Loimme Fanni-tunnetaitosarjan, sillä halusimme tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa! Moni lapsi ei mielellään asetu opetettavaksi, eikä aikuinen välttämättä tiedä, miten ottaa tunnetaidot puheeksi tai millaisilla sanoilla opastaa tunteiden kanssa toimimisessa. Fanni-kirjat on suunniteltu siten, että jo tarinan kuulemalla lapsi oppii käytännönläheisiä tunnetaitoja sekä tunteisiin liittyviä käsitteitä ja hänen ymmärryksensä tunteisiin liittyvistä ilmiöistä syvenee. Tunnetaitojen oppiminen voi olla yhteinen prosessi, jossa oppivat sekä lapsi että aikuinen! 

Jokainen Fanni-sarjan kirjoista toimii itsenäisesti ja opettaa lapselle jonkin konkreettisen tunnetaidon, jonka hän voi ottaa heti arjessaan käyttöön. Koko sarjaan tutustumalla lapsi saa harjoitusta tunnekäsittelypolun joka askeleelle ja oppii tunnetaitoja monipuolisesti.

Tunnetaitoja harjoitellaan tunnekäsittelypolun avulla.

Sen lisäksi, että lapsi oppii tunnetaitoja saadessaan tietoa tunteista, tunnetaitoja opitaan myös jatkuvasti vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Sen vuoksi Fanni-kirjat sisältävät tarinan ja tehtävien lisäksi myös tietoa tunnetaidoista aikuiselle.

Fanni-kirjat sisältävät  kuvitetun tarinan

1. Tarina

Jokainen mukaansatempaava tarina opettaa käytännönläheisen tunnetaidon, jonka voi ottaa heti käyttöön omassa arjessaan.

2. Tietoa

Vanhemmille, opettajille ja muille kasvattajille suunattuun tieto-osuuteen on koottu helposti lähestyttävää ja luotettavaa tietoa tunnetaidoista.

Fanni-kirjapaketti sisältää kuusi kirjaa, joissa jokaisessa on tietoa kasvattajalle
Fanni-kirjapaketti sisältää kuusi kirjaa, joissa jokaisessa on tehtäviä

3. Tehtäviä

Tehtäväosio sisältää lapsille ja aikuisille suunnattuja tehtäviä, jotka syventävät kirjan teemaa ja vievät sitä käytäntöön. Tehtävät sopivat kahdenkesken tai lapsiryhmässä tehtäviksi.

 

 

Tekijät

Kirjailijat Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! He ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa.

Kirjan ilmeikkään kuvituksen on tehnyt taiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija Linnea Bellamine.

Tilaa Tunnetaiturin aloituspakkaus sarjan omasta verkkokaupasta – saat kaupan päälle upeat bonukset

Loimme bonusmateriaalin, jotta saisit enemmän irti Fanni Emotions -tuotteistasi. Bonusmateriaali toimitetaan välittömästi oston jälkeen sähköpostiisi. Näitä videoita ei saa mistään muualta!

Osta täysin riskittä: saat ilmaisen postituksen ja 14 päivän palautusoikeuden!

Fanni-kirjapaketti ostajalle bonusvideo: Näin toimit lapsen tunnekuohun aikana

→ BONUS 1

Kun ostat Tunnetaiturin aloituspakkauksen, saat kaupan päälle Näin toimit lapsen tunnekuohun aikana -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen esittelevät konkreettiset toimintaohjeet lapsen tunnekuohujen varalle. Webinaarin katsomisen jälkeen tiedät, miten toimia ja tukea lasta tunnekuohun aikana.

Fanni-kirjapaketti ostajalle bonusvideo: Näin käytät tunnekuvia arjessa

→ BONUS 2

Kun ostat Tunnetaiturin aloituspakkauksen, saat kaupan päälle Näin käytät tunnekuvia arjessa -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen opastavat tunnekuvien käyttämisen saloihin. Tunnekuvien käyttö tukee tunnetaitojen harjoittelua ja keskusteluyhtettä lapsen kanssa. Tunnekuvat ovat psykologien ykkösväline työssään monikäyttöisyytensä vuoksi! Webinaari esittelee erilaisia tapoja luoda ja käyttää tunnekuvia kotona tai lapsiryhmässä. 

Jäikö sinulla kysyttävää?

Katso usein kysytyt kysymykset tai kysy meiltä!

Tekijät

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston, kuvittanut Linnea Bellamine

Kustantaja

Kumma

Fanni ja suuri tunnemöykky

4. painos, 2021
ISBN 978-952-370-140-3
Sidottu, 46 sivua

Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari

4. painos, 2022
ISBN 978-952-370-139-7
Sidottu, 56 sivua

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tunnetaiturin aloituspakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Ostoskori
Scroll to Top