,

Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari

(5 tuotearviota)

24,90 

+ huikeat bonukset kaupan päälle!

Kesken eväsretken Fanni-norsu ja ystävät huomaavat puistossa nuupahtaneen kukkatarhan. Heille selviää, että nämä erikoiset kukat voi pelastaa vain puiston tunnelämpötilaa säätelemällä. Onnistuvatko ystävykset laskemaan kukkatarhan tunnelämpömittarin lukeman vihreälle alueelle?

Tuotetunnus (SKU): ihmeellinentunnelämpömittari Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Opi tunnetaitoja Fannin kanssa

Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari opettaa tunnesäätelyä.

Lapsi voi kokea päivän aikana kirjavan joukon tunteita pettymyksestä iloon ja hämmästyksestä inhoon. Taito säädellä omien tunteiden voimakkuutta auttaa lasta luomaan vahvaa itsetuntoa ja myönteisiä ihmissuhteita. Kirjan tarina ja siihen liittyvät tehtävät opettavat lapselle tunteen voimakkuuden tunnistamista, mikä luo pohjan tunnesäätelyn oppimiselle.

Harjoiteltava tunnetaito
 • Tunnelämpömittarin käyttäminen
 • Tunteiden voimakkuuden tunnistaminen ja tunnesäätely

Tunnelämpömittari on uskomattoman tehokas väline opettaa lapselle, mistä tunnesäätelyssä on kyse. Lapset sisäistävät sen avulla ällistyttävän pian, miten tunteet vaihtelevat voimakkuudeltaan ja missä kohtaa mittaria kannattaa ottaa tunnesäätelykeinot käyttöönsä! Tunnelämpömittari auttaa lasta ilmaisemaan omaa tunnekokemusta, ymmärtämään muiden tunneilmaisua ja säätelemään tunteitaan. 

Tulosta väritettävä tunnelämpömittari!

Kirjassa Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari Fanni ystävineen auttaa pelastamaan kolibrin kukkatarhan.

Arkipäivän tunnetaitoja askel askeleelta

Loimme Fanni-tunnetaitosarjan, sillä halusimme tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa! Moni lapsi ei mielellään asetu opetettavaksi, eikä aikuinen välttämättä tiedä, miten ottaa tunnetaidot puheeksi tai millaisilla sanoilla opastaa tunteiden kanssa toimimisessa. Fanni-kirjat on suunniteltu siten, että jo tarinan kuulemalla lapsi oppii käytännönläheisiä tunnetaitoja sekä tunteisiin liittyviä käsitteitä ja hänen ymmärryksensä tunteisiin liittyvistä ilmiöistä syvenee. Tunnetaitojen oppiminen voi olla yhteinen prosessi, jossa oppivat sekä lapsi että aikuinen!

Jokainen Fanni-kirja toimii itsenäisesti ja opettaa lapselle jonkin konkreettisen tunnetaidon, jonka hän voi ottaa heti arjessaan käyttöön. Koko sarjaan tutustumalla lapsi saa harjoitusta tunnekäsittelypolun joka askeleelle ja oppii tunnetaitoja monipuolisesti.

Tunnetaitoja harjoitellaan tunnekäsittelypolun avulla.

Sen lisäksi, että lapsi oppii tunnetaitoja saadessaan tietoa tunteista, tunnetaitoja opitaan myös jatkuvasti vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Sen vuoksi Fanni-kirjat sisältävät tarinan ja tehtävien lisäksi myös tietoa tunnetaidoista aikuiselle.

Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari sisältää kauniisti kuvitetun tarinan

1. Tarina

Jokainen mukaansatempaava tarina opettaa käytännönläheisen tunnetaidon, jonka voi ottaa heti käyttöön omassa arjessaan.

2. Tietoa

Vanhemmille, opettajille ja muille kasvattajille suunattuun tieto-osuuteen on koottu helposti lähestyttävää ja luotettavaa tietoa tunnetaidoista.

Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari sisältää tietoa kasvattajalle
Fanni-kirjat sisältävät tehtäviä

3. Tehtäviä

Tehtäväosio sisältää lapsille ja aikuisille suunnattuja tehtäviä, jotka syventävät kirjan teemaa ja vievät sitä käytäntöön. Tehtävät sopivat kahdenkesken tai lapsiryhmässä tehtäviksi.

 

 

Tekijät

Kirjailijat Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! He ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa.

Kirjan ilmeikkään kuvituksen on tehnyt taiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija Linnea Bellamine.

Tilaa Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari sarjan omasta verkkokaupasta – saat kaupan päälle upeat bonukset

Loimme bonusmateriaalin, jotta saisit enemmän irti Fanni Emotions -tuotteistasi. Bonusmateriaali toimitetaan välittömästi oston jälkeen sähköpostiisi. Näitä videoita ei saa mistään muualta!

Osta täysin riskittä: saat ilmaisen postituksen ja 14 päivän palautusoikeuden!

Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari -kirjan ostaja saa bonusvideon, jolla kerrotaan, miten toimia lapsen tunnekuohun aikana.

→ BONUS 1

Kun ostat Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari -kirjan, saat kaupan päälle Näin toimit lapsen tunnekuohun aikana -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen esittelevät konkreettiset toimintaohjeet lapsen tunnekuohujen varalle. Webinaarin katsomisen jälkeen tiedät, miten toimia ja tukea lasta tunnekuohun aikana.

Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari -kirjan ostaja saa bonusvideon, jolla kerrotaan, miten käyttää tunnekuvia arjessa

→ BONUS 2

Kun ostat Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari -kirjan, saat kaupan päälle Näin käytät tunnekuvia arjessa -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen opastavat tunnekuvien käyttämisen saloihin. Tunnekuvien käyttö tukee tunnetaitojen harjoittelua ja keskusteluyhtettä lapsen kanssa. Tunnekuvat ovat psykologien ykkösväline työssään monikäyttöisyytensä vuoksi! Webinaari esittelee erilaisia tapoja luoda ja käyttää tunnekuvia kotona tai lapsiryhmässä. 

Jäikö sinulla kysyttävää?

Katso usein kysytyt kysymykset tai kysy meiltä!

Lue lisää ja katso ilmainen webinaari tunnesäätelystä!

https://fanniemotions.com/lapsen-raivarit-ja-tunnekuohut/

Paino 0,318 kg
Mitat 21,6 × 21,6 × 0,9 cm
Tekijät

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston, kuvittanut Linnea Bellamine

Kustantaja

Kumma

ISBN

978-952-370-139-7

Muut tiedot

4. painos, 2022, sidottu, 56 sivua

5 arviota tuotteelle Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari

 1. Petra

  Printtasimme lämpömittarin seinälle ja kyselen aina sen avulla lapsilta, että missä mennään ja pitäisikö vähän rauhoittua. Tosi hyödyllinen ja kiva tarina!

 2. Nimetön

  Lapset ymmärsivät mittarin idean heti! Nykyään meillä todetaan tunnekuohun lähestyessä sisarukselle, mitä voisi tehdä, jotta pääsisi takaisin vihreälle. Upeaa, miten sadut auttavat ymmärtämään itseä ja toista paremmin!

 3. Nimetön

  Tästä kirjasta on ollut valtavasti hyötyä esikoiseni tunnesäätelyn oppimisessa.

 4. Petra Ahlberg

 5. Tanja Kyrönlahti

  Pikkutyttö tykkää ja haluaakin askarrella oman tunnelämpömittarin

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Ostoskori
Scroll to Top