,

Fanni ja liian jännittävä yö

(2 tuotearviota)

24,90 

+ huikeat bonukset kaupan päälle!

Fanni ja ystävykset ovat saaneet vanhemmiltaan luvan yöpyä majassa. He ovat täynnä intoa ja odotusta — kunnes on aika mennä nukkumaan. Metsästä kuuluvat äänet tuntuvat voimistuvan hetki hetkeltä, ja ystävysten majaretki loppuu lyhyeen. Onnistuvatko ystävykset löytämään rohkeuden ja yöpymään majassa?

Opi tunnetaitoja Fannin kanssa

Fanni ja liian jännittävä yö opettaa pelon tunteen säätelemistä ja rauhoittavaa sisäistä puhetta,

Pelko on luonnollinen tunne, jonka avulla lapsi oppii pysymään turvassa. Lapsen mielikuvituksen kehittyessä on vaikeaa hahmottaa, mitkä pelot ovat todellisia ja mitkä eivät. Kun pelko kasvaa liian voimakkaaksi, on omia ajatuksia ja toimintaa vaikea säädellä.

Fanni ja liian jännittävä yö -kirjan avulla lapsi tutustuu siihen, mitä pelko on ja miten rohkeuden voi itse houkutella aina tarvittaessa esiin. Kirjan tarina ja siihen liittyvät tehtävät auttavat lasta ymmärtämään, miten omat ajatukset vaikuttavat tunnesäätelyyn. Lisäksi kirjassa esitellään konkreettisia keinoja, joita lapsi voi käyttää pelkojen voittamisen harjoittelussa.

Rauhoittavan ja myönteisen sisäisen puheen käyttäminen on tärkeä tunnetaito, jota voi käyttää muidenkin tunteiden kanssa, joten kirjan teema sopii kaikille tunnetaitoja harjoitteleville lapsille.

Harjoiteltava tunnetaito
  • Houkutin: rauhoittava sisäinen puhe
  • Pelon tunteen sääteleminen

Kuvitus kirjasta Fanni ja liian jännittävä yö - pelon tunteen sääteleminen, jossa lapset ovat menossa majaan yöksi.

Arkipäivän tunnetaitoja askel askeleelta

Loimme Fanni-tunnetaitosarjan, sillä halusimme tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa! Moni lapsi ei mielellään asetu opetettavaksi, eikä aikuinen välttämättä tiedä, miten ottaa tunnetaidot puheeksi tai millaisilla sanoilla opastaa tunteiden kanssa toimimisessa. Fanni-kirjat on suunniteltu siten, että jo tarinan kuulemalla lapsi oppii käytännönläheisiä tunnetaitoja sekä tunteisiin liittyviä käsitteitä ja hänen ymmärryksensä tunteisiin liittyvistä ilmiöistä syvenee. Tunnetaitojen oppiminen voi olla yhteinen prosessi, jossa oppivat sekä lapsi että aikuinen!

Jokainen Fanni-kirja toimii itsenäisesti ja opettaa lapselle jonkin konkreettisen tunnetaidon, jonka hän voi ottaa heti arjessaan käyttöön. Koko sarjaan tutustumalla lapsi saa harjoitusta tunnekäsittelypolun joka askeleelle ja oppii tunnetaitoja monipuolisesti.

Tunnetaitoja harjoitellaan tunnekäsittelypolun avulla

Sen lisäksi, että lapsi oppii tunnetaitoja saadessaan tietoa tunteista, tunnetaitoja opitaan myös jatkuvasti vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Sen vuoksi Fanni-kirjat sisältävät tarinan ja tehtävien lisäksi myös tietoa tunnetaidoista aikuiselle.

Fanni-kirjat sisältävät tarinan

1. Tarina

Jokainen mukaansatempaava tarina opettaa käytännönläheisen tunnetaidon, jonka voi ottaa heti käyttöön omassa arjessaan.

2. Tietoa

Vanhemmille, opettajille ja muille kasvattajille suunattuun tieto-osuuteen on koottu helposti lähestyttävää ja luotettavaa tietoa tunnetaidoista.

Fanni-kirjat sisältävät tietoa
Fanni-kirjat sisältävät tehtäviä

3. Tehtäviä

Tehtäväosio sisältää lapsille ja aikuisille suunnattuja tehtäviä, jotka syventävät kirjan teemaa ja vievät sitä käytäntöön. Tehtävät sopivat kahdenkesken tai lapsiryhmässä tehtäviksi.

 

 

Tekijät

Kirjailijat Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! He ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa.

Kirjan ilmeikkään kuvituksen on tehnyt taiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija Linnea Bellamine.

Tilaa Fanni ja liian jännittävä yö sarjan omasta verkkokaupasta – saat kaupan päälle upeat bonukset

Loimme bonusmateriaalin, jotta saisit enemmän irti Fanni Emotions -tuotteistasi. Bonusmateriaali toimitetaan välittömästi oston jälkeen sähköpostiisi. Näitä videoita ei saa mistään muualta!

Osta täysin riskittä: saat ilmaisen postituksen ja 14 päivän palautusoikeuden!

Fanni ja liian jännittävä yö -kirjan ostaja saa bonusvideon, joka kertoo, miten toimia lapsen tunnekuohun aikana

→ BONUS 1

Kun ostat Fanni ja liian jännittävä yö -kirjan, saat kaupan päälle Näin toimit lapsen tunnekuohun aikana -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen esittelevät konkreettiset toimintaohjeet lapsen tunnekuohujen varalle. Webinaarin katsomisen jälkeen tiedät, miten toimia ja tukea lasta tunnekuohun aikana.

Fanni ja liian jännittävä yö -kirjan ostaja saa bonusvideon, joka kertoo, miten käyttää tunnekuvia arjessa

→ BONUS 2

Kun ostat Fanni ja liian jännittävä yö -kirjan, saat kaupan päälle Näin käytät tunnekuvia arjessa -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen opastavat tunnekuvien käyttämisen saloihin. Tunnekuvien käyttö tukee tunnetaitojen harjoittelua ja keskusteluyhtettä lapsen kanssa. Tunnekuvat ovat psykologien ykkösväline työssään monikäyttöisyytensä vuoksi! Webinaari esittelee erilaisia tapoja luoda ja käyttää tunnekuvia kotona tai lapsiryhmässä. 

Jäikö sinulla kysyttävää?

Katso usein kysytyt kysymykset tai kysy meiltä!

Lue lisää lapsen peloista

Paino 0,312 kg
Mitat 21,6 × 21,6 × 1,4 cm
Tekijät

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston, kuvittanut Linnea Bellamine

Kustantaja

Kumma

ISBN

978-952-451-968-7

Muut tiedot

2. painos, 2022, sidottu, 56 sivua

2 arviota tuotteelle Fanni ja liian jännittävä yö

  1. Nimetön

    Fanneihin ei ikinä pety

  2. Nimetön

    Symppis tarina, joka on auttanut erityisesti perheemme pienintä ymmärtämään itseään paremmin ja meitä vanhempia tukemaan häntä! Tieto-osuus vanhemmille on opettanut itselle paljon!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Ostoskori
Scroll to Top