,

Sisaruspakkaus

40,80 

+ huikeat bonukset kaupan päälle!

Sisaruspakkaus on loistava hankinta perheisiin, joissa on syntymässä tai syntynyt sisarus. Pakkauksessa tunnetaitoja vahvistava kirjalahja sekä isommille sisaruksille että perheen pienimmälle.

Sisältää seuraavat tuotteet: Fanni ja pikkuinen Miu ja Miu ja tunteikas päivä

Tuotetunnus (SKU): sisaruspakkaus Osastot: ,

Opi tunnetaitoja Fannin ja Miun kanssa

Sisaruspakkaus sisältää Fanni ja pikkuinen Miu -kuvakirjan tieto- ja tehtäväosioineen sekä Miu ja tunteikas päivä -pahvikirjan, joten paketista riittää luettavaa sekä vauvan kanssa että perheen isommille lapsille! Sisaruspakkauksen avulla on helppo valmistautua uuteen elämänvaiheeseen ja käsitellä sen mukana tuomia tunteita sekä tutustuttaa pienin perheenjäsen jo varhain tunnetaitojen ihmeelliseen maailmaan!

Täydellinen vauvalahja!

Fanni ja pikkuinen Miu

Fanni ja pikkuinen Miu opettaa isoihin muutoksiin sopeutumista ja sisarussuhteen rakentumista. Suuret muutokset elämässä, kuten pikkusisaruksen syntymä tai vanhempien ero, herättävät joukon erilaisia tunteita, joiden käsittelyyn lapsi kaipaa aikuisen apua. Lasta auttaa, kun muutoksia ennakoidaan hyvissä ajoin ja autetaan ymmärtämään ja käsittelemään muutokseen liittyviä tunteita ja ajatuksia. Fanni ja pikkuinen Miu -kirja tarjoaa vinkkejä myönteisen sisarussuhteen rakentamiseen odotusaikana, pikkusisaruksen vauva-aikana ja sen jälkeen.

Pikkusisaruksen syntymä aiheuttaa monenlaisia tunteita, joiden käsittelyyn lapsi kaipaa aikuisen tukea.
Harjoiteltava tunnetaito
  • Muutoksiin liittyvien tunteiden tunnistaminen ja käsitteleminen
  • Huolista puhuminen

Miu ja tunteikas päivä

Miu ja tunteikas päivä opettaa lapselle tunteiden tunnistamista, nimeämistä, kehotietoisuutta ja erilaisten tunnereaktioiden ymmärtämistä. Tunteiden tunnistaminen ja nimeäminen ovat keskeisiä harjoiteltavia taitoja alle 3-vuotiaan tunnekasvatuksessa. Kun aikuinen nimeää lapsen tunnekokemuksia, vauva ja pikkutaapero alkaa tunnistaa näitä tunteita itsessään. Puhumaan opetellessaan hän oppii myös nimeämään omia tunteitaan, mistä on suuri apu itsetuntemuksen lisäksi myös kommunikaatiolle ja lapsen ja aikuisen väliselle myönteiselle vuorovaikutukselle. Miu ja tunteikas päivä on oivallinen ensiteos tunteisiin tutustuvalle pikkuiselle. Miu-tuotteissa päähenkilönä on pieni liikerinpentu Miu, joka seikkailee Fanni-kirjoista tutussa Vinhavaaran maailmassa.

Tunnekasvatuksen voi aloittaa jo vauvan kanssa esimerkiksi tunteita nimeämällä.
Harjoiteltava tunnetaito
  • Tunteiden tunnistaminen
  • Tunteiden nimeäminen
  • Kehotietoisuus
  • Erilaisten tunnereaktioiden ymmärtäminen

Arkipäivän tunnetaitoja askel askeleelta

Loimme Fanni-tunnetaitosarjan, sillä halusimme tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa! Moni lapsi ei mielellään asetu opetettavaksi, eikä aikuinen välttämättä tiedä, miten ottaa tunnetaidot puheeksi tai millaisilla sanoilla opastaa tunteiden kanssa toimimisessa. Fanni-kirjat on suunniteltu siten, että jo tarinan kuulemalla lapsi oppii käytännönläheisiä tunnetaitoja sekä tunteisiin liittyviä käsitteitä ja hänen ymmärryksensä tunteisiin liittyvistä ilmiöistä syvenee. Tunnetaitojen oppiminen voi olla yhteinen prosessi, jossa oppivat sekä lapsi että aikuinen! Jokainen Fanni-kirja toimii itsenäisesti ja opettaa lapselle jonkin konkreettisen tunnetaidon, jonka hän voi ottaa heti arjessaan käyttöön. Koko sarjaan tutustumalla lapsi saa harjoitusta tunnekäsittelypolun joka askeleelle ja oppii tunnetaitoja monipuolisesti. Tunnetaitoja opitaan tunnekäsittelypolun avulla

Tekijät

Kirjailijat Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! He ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa. Fanni ja pikkuinen Miu -kirjan ilmeikkään kuvituksen on tehnyt taiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija Linnea Bellamine. Miu ja tunteikas päivä -kirjan suloisesta kuvituksesta vastaa lastenkirjojen kuvittaja ja graafinen suunnittelija Larissa Saloranta.

Tilaa sisaruspakkaus sarjan omasta verkkokaupasta – saat kaupan päälle upeat bonukset

Loimme bonusmateriaalin, jotta saisit enemmän irti Fanni Emotions -tuotteistasi. Bonusmateriaali toimitetaan välittömästi oston jälkeen sähköpostiisi. Näitä videoita ei saa mistään muualta!

Osta täysin riskittä: saat ilmaisen postituksen ja 14 päivän palautusoikeuden!

Bonusvideo, jolla kerrotaan, miten toimia lapsen tunnekuohun aikana.

→ BONUS 1

Kun ostat Sisaruspakkauksen, saat kaupan päälle Näin toimit lapsen tunnekuohun aikana -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen esittelevät konkreettiset toimintaohjeet lapsen tunnekuohujen varalle. Webinaarin katsomisen jälkeen tiedät, miten toimia ja tukea lasta tunnekuohun aikana.

Bonusvideo, jolla kerrotaan, miten käytät tunnekuvia arjessa.

→ BONUS 2

Kun ostat Sisaruspakkauksen, saat kaupan päälle Näin käytät tunnekuvia arjessa -webinaaritallenteen, jolla psykologit ja kirjailijat Heidi Livingston ja Julia Pöyhönen opastavat tunnekuvien käyttämisen saloihin. Tunnekuvien käyttö tukee tunnetaitojen harjoittelua ja keskusteluyhtettä lapsen kanssa. Tunnekuvat ovat psykologien ykkösväline työssään monikäyttöisyytensä vuoksi! Webinaari esittelee erilaisia tapoja luoda ja käyttää tunnekuvia kotona tai lapsiryhmässä.

Jäikö kysyttävää?

Katso usein kysytyt kysymykset tai kysy meiltä!  

Sisarussuhde toimivaksi

Tekijät

Julia Pöyhönen & Heidi Livingston, kuvittanut Linnea Bellamine (Fanni ja pikkuinen Miu) ja Larissa Saloranta (Miu ja tunteikas päivä)

Kustantaja

Kumma

Fanni ja pikkuinen Miu

1. painos, 2023
ISBN 978-952-370-330-8
Sidottu, 46 sivua

Miu ja tunteikas päivä

1. painos, 2023
ISBN 978-952-370-360-5
Pahvikirja, 16 sivua

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sisaruspakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysymykset & Vastaukset

Ei kysymyksiä vielä

Kysy kysymys

Kaupan edustaja tai muut asiakkaat tulevat vastaamaan kysymykseesi.

Kiitos kysymyksestä!

Kysymyksesi on vastaanotettu ja siihen vastataan pian. Älä lähetä samaa kysymystä uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Lisää vastaus

Kiitos vastauksestasi!

Vastauksesi on vastaanotettu ja julkaistaan pian. Älä lähetä samaa vastausta uudelleen.

Virhe

Warning

Virhe kysymyksen tallentamisessa. Ole hyvä ja ilmoita tästä verkkosivuston ylläpidolle. Lisätietoja:

Ostoskori
Scroll to Top