Fanni-teatteriesitykset

Nukketeatteri Sampo: Fanni – esitys tunteista

Palkitun lastenkirjasarjan ihanat hahmot seikkailevat nyt näyttämöllä. Esitys kertoo tunteista ja niiden käsittelystä – siitä, miten tärkeää on oppia ymmärtämään omia tunteitaan ja löytää keinoja toimia niiden kanssa. Tarinan on Fanni-kirjojen pohjalta sovittanut Elina Vehkaoja ja sen on ohjannut Iivo Barić. Nuket on valmistanut Anne Lihavainen. Esityksen videoprojisoinneista ja animaatioista vastaavat Alexandra Vorobjeff ja Mikko Lampinen. 

Puistossa kukkaloiston keskellä seikkailevat tunteellinen elefantti Fannimeneväinen liikeri Ralf ja mustajoutsenet Lilli ja Lenni. Ystävykset ovat rakentaneet puistoon majan ja he aikovat mennä yöretkelle! Mutta voi, kuohuvat tunteet tulevat väliin ja meinaavat sotkea kaiken! Miten tilanteesta selvitään? Millaisia tunteita ystävykset kokevat? Miten he onnistuvat rauhoittumaan? Onneksi kukkavahtimestari Ari tulee apuun tunnelämpömittareineen!

Fanni käsittelee tunnetaitoja, tunteiden nimeämistä ja sitä, mitä tehdä, kun tunteet meinaavat ottaa vallan. Tunnemöykyistä selvitään tunnesäätelyllä, ja siinä auttaa tunnelämpömittari.

Fannin ensi-ilta on 3.5.2023 Nukketeatteri Sampossa, kevään esitykset 3.5.- 18.5. Tilattavissa yksityistilaisuuksiin.

Lisätietoa

Inka Reyes: Fanni ja rento laiskiainen

Fanni ja rento laiskiainen mukailee Julia Pöyhösen ja Heidi Livingstonin saman nimisen kirjan tarinaa. Osallistava ja lämminhenkinen esitys sopii erityisen hyvin varhaiskasvatusryhmille ja muihin lasten tapahtumiin.

Lisätietoa

Ostoskori
Scroll to Top