Tunnesäätely haltuun ilmaisen webinaarin avulla

Tunnesäätely mietityttää monia vanhempia ja tunnetaidoista puhuttaessa yksi teema nouseekin yleensä ylitse muiden: Miten tukea lasta rauhoittumisessa?

Yksi olennaisimmista asioista tunnetaitojen hallitsemisessa on se, että yksinkertaisesti sallii tunteiden tulla. Tunteiden heräämiseen nimittäin ei voi vaikuttaa – eikä pidäkään. Kun opimme kuuntelemaan tunteitamme, ne voivat olla uskomaton voimavara ja kompassi, joka kulkee aina taskussa mukana. Tunteet kuitenkin houkuttelevat meitä ratkomaan tilanteita pikaisesti, ongelmanratkaisuvaiheen ohittaen. Mitä voimakkaampi tunne, sitä vähemmän meillä on mahdollisuutta ajatella ja suunnitella, mitä haluamme tehdä seuraavaksi.

Tästä syystä tunnesäätely on niin tärkeä taito oppia. Lue lisää lapsen tunnekuohuista!

Tunnesäätely -webinaarin aiheita mm.

  • Miten toimia lapsen tunnekuohun aikana?
  • Miten voi vaikuttaa siihen, miten voimakkaalta tunteet tuntuvat?
  • Miten voi rauhoittaa itsensä?
  • Miten voi ottaa aikalisän tunnekokemukseen niin, että ehtii ajatella, miten toimia seuraavaksi?
  • Miten tunnesäätely opetetaan lapselle?


Kaikkia näitä teemoja käydään läpi Tunnesäätelyn ABC -webinaarissa, joka sopii kaikenikäisten lasten vanhemmille ja kasvattajille. Webinaarissa saat lukuisia konkreettisia keinoja, jotka voit ottaa heti käyttöön arjessa.

Webinaarissa puhujina lapsen kehitykseen, tunnetaitoihin ja vanhemmuuteen erikoistuneet psykologit Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston, jotka ovat kehittäneet suuren suosion saaneen Fanni-tunnetaitosarjan.

Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja pääset suoraan katsomaan webinaarin tallenteen.

Liityt samalla Vinhavaaran vilinät -uutiskirjeen tilaajaksi, saat tukea kasvatustyöhön sekä pysyt ajantasalla Fanni-tunnetaitobrändin uutuuksista ja tapahtumista.

Ilmoittaudu mukaan ilmaiswebinaariin, jonka aiheena on tunnesäätely.

Katso myös webinaari lapsen stressistä!

Ostoskori
Scroll to Top